Rasvanpoistaja ja sen käyttökohteet

Rasvanpoistaja, mihin semmoista tarvitsee? Vaikka ja mihin! Rasvanpoistoaineet tekevät siivoamisesta niin paljon helpompaa! Moni ei tiedäkään mihin kaikkeen rasvanpoistoaine pystyykään,  alla muutamia mainioita esimerkkejä rasvanpoistoaineen käyttökohteista:

Keittiö

Rasvanpoistaja voi kattaa kaikki tarpeesi riippumatta siitä, onko rasvaa keittiön työtasoilla, kaapeissa, mikroaaltouunissa tai muissa laitteissa. Jos löydät keittiöstäsi jotain, jota näyttää olevan vaikea poistaa, suihkuta siihen rasvanpoistoainetta. Poista rasva helposti ennen puhdistamista puhdistuspyyhkeellä. Ole varovainen, ettet saastuta ruokiasi ja juomiasi suihkuttaessasi sprayta!

Kylpyhuone

Rasvanpoistaja ja kylpyhuone, kuulostaako erikoiselta? Et arvaakaan mihin kaikkeen rasvanpoistoaine kylpyhuoneessasi pystyy! Ei ole väliä, onko kylpyhuoneen työtasoihin tai kaappeihin juuttunut kuivunutta likaa. Rasvanpoistajalla rasva poistuu ja pinnat ovat kuin uudet.

Söpöt lemmikit

Rasvanpoistajat ja lemmikit, kuulostaako oudolta? No niin ihania kuin lemmikit ovatkin, niihin liittyy myös tietty sotkuisuus riippumatta siitä, kuinka kovasti niitä kouluttaa. Oli kyseessä sitten oksennus, uloste tai virtsa – kaikki pitää poistaa. Eli kannata huolestua, tartu rasvanpoistajaan ja poista kaikki tahrat. Ei tarvitse olla vihainen lemmikillesi, sotku on kadonnut.

Ikkunat ja sälekaihtimet

Ovatko ikkunasi täynnä likaa, etenkin kun sää on hieman pölyinen? Jos vastaus on kyllä, voit käyttää rasvanpoistoainetta kerääntyneen lian ja tahrojen poistamiseen. Käytön jälkeen voit pyyhkiä ikkunat puhtaalla liinalla. Helppoa, eikö? Kokeile tätä myös sälekaihtimiin, toimii.

Rasvaiset työkalut

Työkalut ovat hienoja, mutta niitä käytetään vain satunnaisesti. Kun otetaan huomioon niiden töiden luonne, joissa työkaluja yleensä käytetään, niistä on poistettava rasva säännöllisesti käytön jälkeen. Lisäksi ne on pidettävä hyvässä kunnossa, jotta ne toimivat jatkossakin. Tällöin rasvanpoistoaineet astuvat kuvaan. Riippumatta siitä, onko kyse alkeellisesta huoltotoimenpiteestä vai perusteellisesta puhdistuksesta monimutkaisen työvaiheen jälkeen, rasvanpoistoaineet toimivat kaikissa tapauksissa.

Rasvaiset astiat

Teitkö äskettäin tirisevää kastiketta, jolla on taipumus juuttua kiinni? Jos et pysty puhdistamaan viime yön keitosten jäännöksiä keittoastian pohjasta, saatat tarvita rasvanpoistoainetta. Riittää kun levität rasvanpoistoainetta pannujen rasvaisiin pohjiin ja annat sen vaikuttaa vähän aikaa. Hetken kuluttua voit kaapia rasvan pois helposti kostealla puhdistusliinalla. Muista, että pannuja ei tule käyttää pesemättä niitä ensin perusteellisesti. Rasvanpoistoaineella on paljon käyttötarkoituksia, mutta syötävää se ei ole.

Kankaat

Oletko sairaanhoitaja? Tässä ammatissa voi ikävä kyllä tarttua vaatteisiin muutakin kuin likaa, kuten verta esimerkiksi. Veritahrat ovatkin aika kinkkisiä ja niitä voi olla hyvinkin hankala poistaa. Rasvanpoistoainetta voidaan kuitenkin käyttää auttamaan tässäkin ahdingossa. Rasvanpoistoaineen levittäminen vereen tahriutuneen kankaan tahra-alueelle auttaa poistamaan tahran kankaasta tehokkaasti ja nopeasti. Pese kangas heti sen jälkeen ja toista prosessi useita kertoja varmistaaksesi, että kaikki tahrat ovat hävinneet.

Taianomainen WD-40 monitoimiaine

Rasvanpoistoaineet tekevät siis melkein mitä tahansa. Hyvän rasvanpoistoaineen valitseminen vaatii paljon tutkimusta ja rahaa eri aineiden kokeilemiseen. WD-40 Specialist Degreaser -rasvanpoistoainetta voi käyttää lukemattomiin käyttötarkoituksiin. Halusitpa sitten ennaltaehkäistä ruostumista tai varastoida työkaluja, tai mitä tahansa monesta muusta käyttötarkoituksesta, WD-40 on ystäväsi! Testaa tuotetta aina ensin pienelle alueelle ja lue tarvittaessa valmistajan ohjeet. Näillä vinkeillä pääset jo pitkälle! Ja mistä sitä saa? Esimerkiksi Tokmannilta.