Keittiö & WD-40 monitoimiaine

Keittiö & WD-40 monitoimiaine, kuulostaa aika oudolta yhtälöltä, mutta kun asiaa käy tarkemmin miettimään niin käyttökohteitahan löytyy useita!

Saranoiden voitelu 

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa tulit keittiöön myöhään illalla ja kun avasit nälkäisenä jääkaapin oven, äänekäs kirskunta tervehti sinua herättäen puolet talon väestä?  Käyttämällä WD-40 monitoimiainetta jääkaapin saranoihin säästyt tältä kauhuskenaariolta! WD-40 ei pelkästään poista likaa ja kosteutta saranoista, vaan myös voitelee ne niin, että niistä ei enää pääse omituisia ääniä.

 Keittiön laatikoston liukukiskojen voitelu

Tässä toinen kauhuskenaarion paikka – keittiölaatikoston liukukiskot! WD-40 monitoimiaineella turvaat hiljaisen ja äänettömän laatikon avauksen kuitenkin helposti. Riittää, kun otat laatikon kokonaan ulos. Ota tämän jälkeen puhdas ja kuiva kangas puhdistaaksesi vetolaatikon liukukiskot liasta. Ota sitten WD-40 monitoimiainetta ja suihkuta sitä kiskoa pitkin puhdistaaksesi kiskon liasta ja rasvasta. Suihke voitelee liukukiskon ja laatikot rullaavat tämän jälkeen tasaisesti kevyesti ja äänettömästi.

Tahmaisten sormenjälkien poistaminen

Ruostumaton teräs näyttää keittiön kodinkoneissa hienolta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen rosterinen jääkaapin ovi, joka on täynnä rasvaisia sormenjälkiä ei enää näytäkään niin hienolta…Mutta eipä hätää, WD-40 monitoimiaineella poistat myös rasvaiset sormenjäljet rosterista jääkaapin ovesta! Suihkaus & pyyhintä, jäljet ovat poissa!

Kahvitahrat & WD-40

WD-40 monitoimiaineen avulla puhdistat myös kahvitahrat! Lattialaatoille ja pöytäpinnoille roiskuneet kahvitahrat puhdistuvat hetkessä WD-40 monitoimianeella – myös matolle roiskunut kahvi häviää hetkessä! Riippumatta kahvin värjäämän materiaalin luonteesta, riittää kun suihkutat hieman WD-40:ää tahraan, annat sen vaikuttaa hetken aikaa, ja hierot sen pois puhtaalla liinalla ja asetat kohteen pesukoneeseen. Siinä se!

Tee siis elämästäsi helpompaa ja hanki myös keittiösi kaappiin pullollinen WD-40 monitoimiainetta – koskaan kun ei tiedä milloin ja missä tapahtuu!