tracking

WD‑40® Monitoimiaine-Tuotteet

dynamic arc

WD‑40® MONITOIMIAINE

YKSI TUOTE. TUHANSIA KÄYTTÖKOHTEITA

WD40_MULTI_USE_PRODUCT_RANGE.png
Callout_Product Categories_MUP

Yksi tuote, tuhansia käyttökohteita.

WD‑40 monitoimiaine kehitettiin alunperin ilmailu- ja avaruusteollisuuden käyttöön syrjäyttämään ja poistamaan kosteutta avaruusrakettien ulkopinnoilta. Pian tuotteen kehittämisen jälkeen tuotetta alettiin kuitenkin kutsua ‘tuhannen käyttökohteen’ -pulloksi ja tuotteen rajattomat käyttömahdollisuudet huomattiin myös kodeissa, tehtaissa ja korjaamoissa ympäri mailman.

Original WD-40 Can_blue background

Legendaarinen tuotekoostumus

WD‑40 monitoimiaineen tuotekoostumus on pysynyt täysin muuttumattomana aina sen ensihetkistä alkaen. Legendaarinen tuotekoostumuksemme tunkeutuu, voitelee ja syrjäyttää kosteutta. Se suojaa metallia ruostumiselta ja poistaa jopa rasvaa ja pinttynyttä likaa.

WD-40 Flexible

WD‑40 monitoimiaineen käyttö on entistä monipuolisempaa!

Tuotteemme alkuperäinen tuotekoostumus on siis todellakin ennallaan, mutta muutamia muita asioita on kuitenkin matkan varrella muuttunut. Innovatiiviset Smart Straw- ja Flexible- pillijärjestelmämme ovat mullistaneet markkinoita ympäri mailman ja WD‑40 monitoimiaineen käytöstä on tullut entistä monipuolisempaa. Pullojen kiinteä, kaksitoiminen ‘Spray2Ways’- pillijärjestelmä mahdollistaa tuotteen kaksi erilaista suihkutustapaa: pillin ollessa ylhäällä saat kapean,tarkannetun suihkeen, pillin ollessa alhaalla saat laajemmalle alueelle tasaisesti leviävän suihkeen. Ei enää sis pelkoa, että itse pilli joutuu hukkaan – tämäkin ongelma ratkaistu!

WD‑40® MONITOIMIAINE- TUOTTEET

Ota meihin yhteyttä

SEAB Finland Oy

Iskoskuja 3 C 136 01600 Vantaa,

Finland