tracking

Kuinka poistaa vesitahrat peilipinnoilta?

Kuinka poistaa vesitahrat peilipinnoilta? Vesitahrojen poisto on ärsyttävä, mutta erittäin palkitseva homma, sillä kukapa kaipaisi omaan kylpyhuoneeseensa samean, vesitahrojen laikkuunnuttaman peilin? Veden kalkkipitoisuudesta johtuvia tahroja löytyy niin kylpyhuoneen peileistä kuin auton tuulilaseista ja kodin ikkunoista eikä niiltä voi yksinkertaisesti välttyä. Mutta mikäli tahroja ei puhdisteta oikein ja niiden annetaan jäädä pintaan pitkäksi aikaa voi tuloksena olla jopa pysyvä jälki. Ohessa todella helppo, vaiheittain etenevä ohjeistus, jonka avulla poistat ärsyttävät vesitahrat peili- ja lasipinnoistasi helposti ja nopeasti saaden ne loistavan kiiltäviksi hetkessä!

Välineet, joita tarvitset

  • Etikkaa

    Vettä

    Puhdas pyyhe

    WD-40 monitoimiainetta

Vaihe 1: Valmista etikkaseos

Kuinka poistaa vesitahrat peilipinnoilta? Aloitetaanpa valmistamalla helppotekoinen mutta tehokas puhdistusaine. Valmista veden ja etikan avulla seos, joka koostuu puoleksi vedestä ja puoleksi etikasta. Kaada valmistasi seos suihkepulloon. Mikäli sinulla ei ole tyhjää suihkepulloa saatavilla niin ei hätää, myös tavallisen pyyhkeen avulla onnistut.

tomaattitahrojen poisto

Vaihe 2: Puhdista

Kun valmistamasi etikkaseos on suihkepullossa suihkuta seosta tasaisesti puhdistettavalle alueelle. Pyyhi puhtaalla, kuivalla pyyhkeellä. Mikäli sinulta ei löydy suihkepulloa niin ei hätää – myös tavallinen pyyhe hoitaa asian. Ota puhdas, kuiva pyyhe ja kasta se kevyesti valmistamaasi etikkaseokseen. Pyyhi pyyhkeellä puhdistettava peilipinta. Varmista, että pyyhe pysyy märkänä koko käsittelyn ajan.

Vaihe 3: Poista sitkeimmätkin tahrat

Peilipintojen vesitahrat voivat olla sitkeässä! Mutta ei hätää, anna valmistamasi suihkeen vaikuttaa peilipinnalla hetken aikaa tai vastaavasti paina pyyhettä puhdistettavaan pintaan muutaman minuutin ajan.  Voit myös ripustaa kokonaan valmistamaasi etikkaseokseen kastellun pyyhkeen hetkeksi puhdistettavaan peiliin kiinni ja anna pyyhkeen roikkua peilipintaa vasten kunnes vesiläiskät katoavat.

kuva2

Lopputulos

Mikäli ylläolevat jipot kuulostavat liian työläältä tai kotoa ei löydy tarvittavia aineita/tavaroita niin hommaan löytyy helpompikin ratkaisu: WD-40 monitoimiaine! WD-40 monitoimiaineen avulla poistat tehokkaasti ja nopeasti kaikki ikävät vesitahrat peilipinnoilta – helposti ja niin nopeasti! Pidä siis aina pullollinen WD-40 monitoimiainetta lähettyvillä, se on todellakin tuhannen käyttökohteen tuote! WD-40 monitoimiainetta löydät melkeinpä mistä vaan, esimerkiksi Motonetista!

kuva1

Yhteystiedot

SEAB Finland Oy Iskoskuja 3 C 136 01600 Vantaa, Finland www.seab.fi

© 2021 WD-40 Company