Tietosuojakäytäntö

Yksityisyyden suoja (GDPR Privacy Policy)

SEAB Finland Oy

Tarkoitus

Tämä periaate pohjautuu olemassa olevaan lakiin ja sen tarkoituksena on varmistaa ja selventää miten me käsittelemme henkilötietoja. Henkilötieto tarkoittaa kaikenlaista informaatiota, joka voidaan yhdistää elossa olevaan fyysiseen henkilöön. Tyypillinen henkilötieto on henkilötunnus, nimi ja osoite. Tarkoitus on säilyttää sinun oikeutesi ja yksityisyytesi suoja.

Suuntaviivat

Käsittelemme henkilötietoja selvittääksemme mielenkiinnon kohteesi, jotta voimme palvella sinua paremmin. Lähtökohtana on, että emme käsittele henkilötietoja yhtään laajemmin kuin on tarkoituksenmukaista emmekä säilytä niitä pidempään kuin on tarpeellista.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme vain tietoja, joihin meillä on laillinen oikeus. Emme käsittele henkilötietoja muulloin kuin täyttääksemme velvollisuutemme sopimusten ja lain nojalla. Tässä esimerkkejä henkilötiedoista, joita käsittelemme:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Muut tiedot, jotka henkilö haluaa jakaa kanssamme

Kuinka pääsemme henkilötietoihin käsiksi?

Saamme tietoomme henkilötiedot silloin, kun kuluttajat ottavat yhteyttä meihin. Tavallisesti se tapahtuu netin, sähköpostin tai puhelimen avulla.

Säilytetäänkö henkilötiedot turvallisessa paikassa?

Me varmistamme rutiineilla ja työskentelytavoilla sen, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään henkilötietoja, että ATK järjestelmämme on suojattu, ja että emme säilytä tietoja pidempään kuin kulloinkin on tarpeen.

  • Emme käytä henkilötietoja markkinointiin ilman lupaa
  • Emme anna henkilötietoja kolmannen osapuolen käyttöön
  • Sinulla on oikeus koska tahansa nähdä omat tietosi sekä muokata/poistaa niitä

Vastuu

SEAB Finland Oy on vastuussa henkilötiedoista, mikä tarkoittaa, että me olemme vastuussa siitä miten henkilötietojasi käsitellään ja miten oikeuksiasi puolustetaan. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä meihin.

Puhelinnumeromme: 010 423 1520

Sähköpostiosoitteemme: myynti@seab.fi

SEAB Finland Oy

Iskoskuja 3 C 136

01600 Vantaa

Tietoja meistä

WD-40 Company on maailmanlaajuinen yritys, joka on sitoutunut luomaan positiivisia ja kestäviä muistoja kehittämällä ja myymällä tuotteita, jotka ratkaisevat ongelmia korjaamoissa, tehtaissa ja kodeissa ympäri maailman.

Yhteystiedot

SEAB Finland Oy Iskoskuja 3 C 136 01600 Vantaa, Finland www.seab.fi

© 2018 WD-40 Company

?>