Tietoja WD-40®-tuotteista

Historia

WD-40® Monitoimiaine on edelleen yksi tunnistettavimmista tuotemerkeistä, sillä sitä käytetään kodeissa ja ammattilaisten keskuudessa ympäri maailman.

Monien mielestä WD-40 on ongelmien ratkaisijana ykkönen, ja sen keksi yli 60 vuotta sitten kolme Rocket Chemical Companyn työntekijää. Kalifornian San Diegossa sijaitsevasta pienestä laboratoriosta käsin he pyrkivät luomaan valikoiman ruosteenestoliuottimia ja rasvanpoistoaineita ilmailualan käyttöön.

Tiimiä johti kemisti Norm Larsen, joka etsi NASAlle vettä syrjäyttävää ratkaisua Atlas-avaruusraketin suojaamiseksi ruosteelta ja korroosiolta. Larsenilta ja hänen tiimiltään vaadittiin 40 yritystä, ennen kuin maailmankuulu koostumus sai onnistuneen muotonsa, mistä tuote sai nimensä: WD-40.

Jonkin ajan kuluttua työntekijöiden huomattiin vievän tuotetta kotiin, jossa sille löytyi uusia jokapäiväisiä käyttökohteita. Tämä sai Larsenin kokeilemaan WD-40® Monitoimiaineen pullottamista helppokäyttöisiin aerosolitölkkeihin, ja ensimmäiset tölkit myytiin kaupoissa vuonna 1958. Kahden vuoden sisällä yrityksen koko oli kaksinkertaistunut, ja vuonna 1969 Rocket Chemical Company sai uuden nimen sen ainoan tuotteen, WD-40:n mukaan.

WD-40 Rocket company during the 1960's

Kahden vuoden sisällä yrityksen koko oli kaksinkertaistunut, ja vuonna 1969 Rocket Chemical Company sai uuden nimen sen ainoan tuotteen, WD-40:n mukaan.

Vuosien varrella tuhannet käyttäjät ovat kirjoittaneet WD-40:lle ja jakaneet ainutlaatuisia (tai toisinaan pelkästään perin outoja) tapojaan käyttää tuotetta. Yhteen mielenkiintoisimmista tarinoista sisältyi aasialainen linja-auton kuljettaja, joka käytti WD-40:tä saadakseen bussin alle kiertyneen pythonin pois. Toisessa tarinassa poliisit käyttivät WD-40:tä saadakseen irti alastoman murtovarkaan, joka oli jäänyt kiinni ilmastointiaukkoon.

Tuotteen koostumus on tarkoin varjeltu salaisuus, mutta se on edelleenkin sama kuin sen keksittäessäkin ja joka ikinen päivä ihmiset löytävät kuuluisalle sinikeltaiselle tölkille aina vain uusia käyttötarkoituksia

Tuotemerkkimme

Kuuluisan sinikeltaisen tölkin lisäksi WD-40 Companyn tuotevalikoimaan sisältyy nyt myös runsaasti tuotteita, jotka soveltuvat erikoishoitoon ja puhdistukseen kaikentyyppisille teollisuus-, harraste- ja kotikäyttäjille.

• WD-40 Specialist® on valikoima ammattilaistason erikoistuotteita, jotka on kehitetty tarjoamaan ongelmanratkaisuja niin nikkaroijien vaativiin ongelmakohteisiin kuin myös tarkkuutta vaativaan ammattilais- ja teollisuuskäyttöön.
• WD-40® BIKE® on uusin WD-40-tuotemerkin alainen tuotevalikoima. Se sisältää täydellisiä hoitoratkaisuja koko polkupyörälle auttaen parantamaan pyöräilysuoritusta.

Olipa siis kyse väriliidun poistamisesta seinistä, koneiden huollosta tai pyörän pitämisestä huippukunnossa, WD-40 on edelleen ongelmien ratkaisija nro 1. Ongelma kuin ongelma, WD-40 hoitaa sen!


Yksi maailma. Yksi yritys. Yksi heimo

WD-40 Company on maailmanlaajuinen yritys, joka on sitoutunut luomaan positiivisia ja kestäviä muistoja kehittämällä ja myymällä tuotteita, jotka ratkaisevat ongelmia korjaamoissa, tehtaissa ja kodeissa ympäri maailman.

Tulevaisuuden hoitoa

WD-40 on auttanut ratkaisemaan kunnossapito-ongelmia jo yli 60 vuoden ajan. Joskus on tarpeen löytää erityisratkaisu, jonka WD-40 tarjoaa uusilla, raskaisiin työtehtäviin erikoistuneilla tuotteillaan sekä moottoripyörien ja polkupyörien hoitoon tarkoitetuilla tuotevalikoimillaan.

Tuotemerkkiesittely

Katso sponsoriesittelystämme, kuinka WD-40 levittää ilosanomaa.