tracking

banner mup 1920x385

Tietoja meistä

Historia

Tietoja meistäMiljoonien tyytyväisten käyttäjien mielestä WD-40 monitoimiaine on ongelmien ehdoton ratkaisija Nro. 1! WD-40 monitoimiaine onkin edelleen yksi maailman tunnistettavimmista tuotemerkeistä, jota käytetään kodeissa ja ammattilaisten keskuudessa ympäri mailman.

WD-40 monitoimiaine keksittiin yli 60 vuotta sitten kolmen Rocket Chemical Companyn työntekijän toimesta. Kalifornian San Diegossa sijaitsevasta pienestä laboratoriosta käsin nämä kolme työntekijää pyrkivät luomaan valikoiman laadukkaita ruosteenestoliuottimia ja rasvanpoistoaineita ilmailualan käyttöön.

Tiimiä johti kemisti Norm Larsen, joka etsi NASAlle vettä syrjäyttävää ratkaisua Atlas-avaruusraketin suojaamiseksi ruosteelta ja korroosiolta. Larsenilta ja hänen tiimiltään vaadittiin 40 yritystä, ennen kuin maailmankuulu koostumus sai onnistuneen muotonsa, mistä tuote sai nimensä: WD-40.

Jonkin ajan kuluttua työntekijöiden huomattiin vievän tuotetta kotiin, jossa sille löytyi uusia jokapäiväisiä käyttökohteita.

Tämä saikin Larsenin kokeilemaan WD-40 Monitoimiaineen pullottamista helppokäyttöisiin aerosolitölkkeihin, ja ensimmäiset tölkit myytiin kaupoissa vuonna 1958.

Kahden vuoden sisällä yrityksen koko kaksinkertaistui ja vuonna 1969 Rocket Chemical Company sai uuden nimen sen ainoan tuotteensa, WD-40:n mukaan.

Vuosien varrella tuhannet käyttäjät ovat kirjoittaneet WD-40:lle ja jakaneet ainutlaatuisia (tai toisinaan pelkästään perin outoja) tapojaan käyttää tuotetta.

Yhteen mielenkiintoisimmista tarinoista sisältyi aasialainen linja-auton kuljettaja, joka käytti WD-40:tä saadakseen bussin alle kiertyneen pythonin pois.

Toisessa tarinassa poliisit käyttivät WD-40:tä saadakseen irti alastoman murtovarkaan, joka oli jäänyt kiinni ilmastointiaukkoon.

Tuotteen koostumus on tarkoin varjeltu salaisuus, mutta se on edelleenkin sama kuin sen keksittäessäkin ja joka ikinen päivä ihmiset löytävät kuuluisalle sinikeltaiselle tölkille aina vain uusia käyttötarkoituksia.

Tuotemerkkimme

Kuuluisan sinikeltaisen tölkin lisäksi WD-40 Company tarjoaa laajan tuotevalikoiman erikoistuotteita vaativiin kohteisiin teollisuudessa, harrastusten parissa tai kotona.

•  WD-4 Specialist on valikoima ammattilaistason erikoistuotteita, jotka on kehitetty tarjoamaan ongelmanratkaisuja niin nikkaroijien vaativiin ongelmakohteisiin kuin myös tarkkuutta vaativaan ammattilais- ja teollisuuskäyttöön.

•  WD-40 BIKE on uusin WD-40-tuotemerkin alainen tuotevalikoima. Se sisältää täydellisiä hoitoratkaisuja koko polkupyörälle auttaen parantamaan pyöräilysuoritusta.

Olipa siis kyse väriliidun poistamisesta seinistä, koneiden huollosta tai pyörän pitämisestä huippukunnossa, WD-40 on edelleen ongelmien ratkaisija nro 1.

Ongelma kuin ongelma, WD-40 hoitaa sen!

 

Yhteystiedot

SEAB Finland Oy Iskoskuja 3 C 136 01600 Vantaa, Finland www.seab.fi

© 2021 WD-40 Company